Twitter bodø Twitter Hashtag'inin Kullanıcılar Üzerinde Etkilerinin İncelenmesi

Twitter bodø Twitter Hashtag Shares

1h Ago
Boleh tak last paper ni otak aku tak bodoe?
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
Ordførern i Bodø forsøkte altså å få sin egen (friske) varaordfører til å sykemelde seg. Tror makt har gått Pinne… https://t.co/faDnHZ6pgJ
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
penat la bodoe benda sama hadap hari hari
1 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @Vutspon_Fedba: bodoe. dia cakap dia tegur and org x bleh terima dia tegur? tu bukan tegur tu menganjing dan down kan org ada lah. tegur…
0 Favorites 1 Retweets
1h Ago
Oppegård Eidsvoll Ski Nordstrand Bærum Frogner Oslo Majorstuen Bønes Paradis Aalesund Trondheim Bodø Molde Trondheim
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
Fantastisk lutefisk 😋 #bjørkrestaurant #bodø #lutefisk #gårforttiljul @ BJØRK https://t.co/HBS3Gw07HX
0 Favorites 0 Retweets
@MichaIramli Bodoe dasar jantan takguna HAHAHAHA dah la aku nak membuta ni jangan ganggu kebahagian pasangan hangat… https://t.co/BJ7pC6PYaK
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
eeeeiii nak nangis bodoe dapat roommate mcm ni 😭😭😭😭😭😭😭😭
1 Favorites 0 Retweets
2h Ago
aku igt dia dh stop and nak start buat keje dia 😭😭😭😭😭😭 tapi sambung lagi sia sambil makan pulak bodoe la
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
@AqmaSyahira @LofaLens Upsss sorry ter bodoe kit hahahahha
0 Favorites 0 Retweets
Machineeee xray dah okay shit lahhh kena start xray dh aku benci lahhh bau bangla semua bulu byk bodoe 😭
1 Favorites 0 Retweets
2h Ago
@_mhz14 uia bodoe 🤧
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
@awkspessimist nasib baik point bodoe saya kurang harini
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
RT @audunmolde: ...jeg husker en tid da låtskrivere fra Bodø ikke pleide å få en milliard Spotify-streams på låtene sine. Gratulerer Caroli…
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
RT @EmanHalia: Aku tak sure la aku main game perang ke game hantu. Terkejut bodoe. https://t.co/yfO8cjKMra
0 Favorites 1 Retweets
2h Ago
Aku tak sure la aku main game perang ke game hantu. Terkejut bodoe. https://t.co/yfO8cjKMra
1 Favorites 1 Retweets
2h Ago
RT @AI5Y4: Bff camna pun ada limit bodoe.......rules mana kata bff boleh bahan sesuka hati kau lowkey contribute to low self esteem ...cong…
0 Favorites 1 Retweets
2h Ago
Bff camna pun ada limit bodoe.......rules mana kata bff boleh bahan sesuka hati kau lowkey contribute to low self esteem ...congrats
5 Favorites 1 Retweets
2h Ago
@kerunn2 Ahahahaha daripada tadi kita keep on saying melayu bodoe. Ahahahahah
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
BODOE LA JAJAJAHHAJAHAHAHA https://t.co/DcMmDHPvdn
0 Favorites 0 Retweets
World Twitter Trend Topics
;