Twitter mcm Twitter Hashtag'inin Kullanıcılar Üzerinde Etkilerinin İncelenmesi

Twitter mcm Twitter Hashtag Shares

1h Ago
RT @hazwanfaiz87: but still i believe even so cultural dia masa kecik mcm tu pun, bila kita guna akal dan juga common sense, semua boleh se…
0 Favorites 8 Retweets
1h Ago
RT @SyedAttan: Mkwe yg cari earphone kt diy klu nk sedap layan lagu, cari brand inkax. Hentaman bass ada, balanced frequency spectrum. Klu…
0 Favorites 11263 Retweets
1h Ago
@wfsh4kirah haah hahahahah nak trade sbb camera 7 ni dia mcm ada problem bila suruh org lain tangkapkan gmbr, bila kt tgn kita ok je
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @syafiqnawi: rupanya atheists pun rajin berdakwah supaya org lain jadi atheist. sama mcm religion lain je rupanya
0 Favorites 74 Retweets
1h Ago
RT @irhamhakimi2: Klu Tun M peluk Izara kata mcm atuk dgn cucu. Klu TGHH duduk sebelah Najib kome kata mcm2 sampai xingat azab kubur neraka…
0 Favorites 31 Retweets
1h Ago
RT @SyedAttan: Mkwe yg cari earphone kt diy klu nk sedap layan lagu, cari brand inkax. Hentaman bass ada, balanced frequency spectrum. Klu…
0 Favorites 11263 Retweets
1h Ago
RT @AinulNunanaa: Raya ke tak raya ke. Aku tetap akan tidor mcm orang gila setiap kali cuti. Hoho
0 Favorites 1666 Retweets
1h Ago
RT @SyedAttan: Mkwe yg cari earphone kt diy klu nk sedap layan lagu, cari brand inkax. Hentaman bass ada, balanced frequency spectrum. Klu…
0 Favorites 11263 Retweets
1h Ago
@chaaells Hahah. Time tu aku tau dia kmpp and aku follow dia dah lama masa siapa tah ckp psl syazlin budak pemes ig… https://t.co/LSFZkY6v94
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @SyedAttan: Mkwe yg cari earphone kt diy klu nk sedap layan lagu, cari brand inkax. Hentaman bass ada, balanced frequency spectrum. Klu…
0 Favorites 11263 Retweets
1h Ago
RT @IzwanHs: "Biar org buang kita mcm sampah skrg. One day, org tu akan kutip kita mcm permata" 😌😌😌😌😌😌😌😌😌
0 Favorites 1435 Retweets
jenis fikir seronok jeh payahh em jenis mcm ni kene jadi kat diri balik baru ada akal fikiran ! sebab pentingkan di… https://t.co/cTFlLTXuWo
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @arechurp57: Mak: Jom. Dah lambat dah ni. Aku: Jap mak, adik tak jumpa jam tgn adik ni. Mak: Skrg kul brape? Aku: *Tgk jam kat tgn* K…
0 Favorites 20998 Retweets
RT @wandazrin: Isteri saya kata: Untung org cantik. Dlm Instagram. Banyak followers. Boleh bagi review. Buat duit. Sy betulkan. Untung l…
0 Favorites 13291 Retweets
1h Ago
RT @skullfucker2: ma, your mcm wasting his time building his CV and portfolio 😂😂 fuck you doing that for just repost stories from nike and…
0 Favorites 6 Retweets
RT @_AlHuliyyu: Late night conversation with umi make me feel like 'oh ini yg umi rasa selama ni' 'hm rasa bersalah bila kdg aku menjawab'…
0 Favorites 5 Retweets
1h Ago
RT @syiqa13: imho, ia bergantung balik kepada niat mcm mana. kalau u ikhlas, berpesan pesan, it doesnt bring any harm n mungkin dgn cara it…
0 Favorites 1 Retweets
1h Ago
RT @ikarbertweet: Sia-sia hidup kerja gaji besor kat KL balik kampung mengeluh rumah mak panas. Pasang la aircond second hand, RM500 dah da…
0 Favorites 12947 Retweets
1h Ago
RT @tiaOaislimau: idc what you say but short batik kain/short sleeved baju raya/high slit skirt for raya is highly disrespectful not only i…
0 Favorites 4430 Retweets
1h Ago
@ehsanzerk Jom sey, tp kena ada competency license klu nk compete dgn org lain, mcm skill kerja sey, bijok baru tau td, haha
0 Favorites 0 Retweets
World Twitter Trend Topics
;