Twitter rumah Twitter Hashtag'inin Kullanıcılar Üzerinde Etkilerinin İncelenmesi

Twitter rumah Twitter Hashtag Shares

1h Ago
RT @suhaimyharun: Aku doakan korang dapat rumah idaman and deco cantik2 macam ni suatu hari nanti. https://t.co/ucjIIF9Mul
0 Favorites 3002 Retweets
1h Ago
RT @suhaimyharun: Aku doakan korang dapat rumah idaman and deco cantik2 macam ni suatu hari nanti. https://t.co/ucjIIF9Mul
0 Favorites 3002 Retweets
RT @kakisembangKS: Aku tak tipu, sesungguhnya , berak dekat tandas rumah sendiri la yang paling selesa and paling nikmat weh .
0 Favorites 47 Retweets
1h Ago
RT @fiqriqeri: My dearest students, Waktu kelas Matematik, seorang pelajar tidur. Bila jaga, kelas dah tamat dan pelajar semua pun dah ber…
0 Favorites 370 Retweets
1h Ago
Kamu rumah ketidaktahuanku
0 Favorites 0 Retweets
RT @suhaimyharun: Aku doakan korang dapat rumah idaman and deco cantik2 macam ni suatu hari nanti. https://t.co/ucjIIF9Mul
0 Favorites 3002 Retweets
1h Ago
Next target 🎯: rumah,sbk & kereta but kereta lek lu,
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @fiqriqeri: My dearest students, Waktu kelas Matematik, seorang pelajar tidur. Bila jaga, kelas dah tamat dan pelajar semua pun dah ber…
0 Favorites 370 Retweets
1h Ago
RT @dewahoya: Tempat perbaikan gizi anak kostan 1. Di rumah pas mudik 2. Kondangan 3. Sarapan pagi di hotel
0 Favorites 74 Retweets
1h Ago
@BucinStrawberry [ LINE ] - Sbb ngantuk - Aku tidak menggunakan kebohongan untuk jahil - Jahilku jujur :P - Yang m… https://t.co/9s2wvANTgj
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
Syarat dapat RM50 skim caruman KWSP suri rumah. https://t.co/2Tx50OyRnl
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @kompascom: Ingat! BJPS menegaskan akan menanggung biaya pengobatan gawat darurat termasuk di rumah sakit yang belum bermitra. https:/…
0 Favorites 73 Retweets
1h Ago
Tapi dia baik je kan dengan 1st wife siap bisnes pulut kuning sama2,tak silap rumah pun dekat2. https://t.co/muGt7295O7
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
RT @JamaahNu: إِنَّا لِلّٰهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُوْنَ Turut berduka cita... Telah berpulang ke Rahmatullah KH. Saifuddin Amsir, Kami…
0 Favorites 5 Retweets
1h Ago
RT @ariomazda: Kebiasaan nongkrong sepulang kerja itu tidak selalu cocok bagi semua orang. Beberapa orang mendapatkan energi dengan cara be…
0 Favorites 1892 Retweets
1h Ago
RT @ariryantama: 7 senjata mematikan di dunia 🇺🇸: nuklir 🇬🇧: nuklir 🇰🇵: nuklir 🇫🇷: nuklir 🇷🇺: nuklir 🇮🇱: bom sulfur 🇮🇩: "coba kamu lihat s…
0 Favorites 3029 Retweets
1h Ago
RT @amsuda: Salam gais, Allhamdulillah hari ini dah masuk 2 bulan aku follow kelas Grab Ngaji. daripada merangkak baca kini semakin lancar.…
0 Favorites 1659 Retweets
1h Ago
RT @CikManisDonut: 1.Ijazah Sarjana Muda🎓 2.Dapat kerja 💼✒ 3.Kasi duit kat parents💸📙👴👵 4.Sponsor adik adik💸👬👭 5.Kereta & Rumah 🏡🚗 6. Simpan…
0 Favorites 213 Retweets
RT @hartabumidotcom: Kereta VS Rumah. Mana satu pilihan anda? https://t.co/QjSJOlvYAF
0 Favorites 943 Retweets
1h Ago
RT @IreneViena: Lahan tanah dan rumah dengan danau buatan di tengahnya, dibeli seharga hampir USD 2 juta oleh Johannes Marliem di Minnesota…
0 Favorites 13 Retweets
World Twitter Trend Topics
;