erikelmgren Twitter Profile

erikelmgren (Erik Elmgren)

@erikelmgren Twitter User's Impact on Users

@erikelmgren Twitter's Tag Rating

@erikelmgren Twitter User's Rating Statement by Gender

@erikelmgren Twitter User's Rating Retweet by Gender

@erikelmgren Twitter User's Tag Sharing Hours Statistic

@erikelmgren Twitter User's Tag Sharing Daily Statistic

erikelmgren Last Twitter Shares

11h Ago
@Hmpson @Erik_Fagerlund @Skolinkvisition Kommunen får faktiskt göra ett ersättningssystem som hanterar det, men inte genom att bara säga "det kostade mer". (sen är jag motståndare till friskolor öht och dagens system är fel och otydligt när det gäller hur kommunen får kompensera, men de kan göra mer än i dag).
0 Favorites 0 Retweets
1d Ago
@neo_andreas Vatten från slang för brandkåren, ruska för mig och farsan. Tror de pumpade en bra bit (kanske en halv kilometer? 30 år sedan…) från en brandpost i gatan.
0 Favorites 0 Retweets
2d Ago
@neo_andreas Efter brandkåren kom gick jag omkring i en timme med en ruska lång. Några ha skog brann upp totalt, över på en eftermiddag.
0 Favorites 0 Retweets
2d Ago
@neo_andreas En mindre, var omkring 12, de som bodde närmast trodde först jag ville busringa brandkåren. Kläderna luktade rök som man förr luktade cigarett efter en utekväll, men hundra gånger värre.
0 Favorites 0 Retweets
4d Ago
@YB_Sodermalm @mattiasreporter @Danielyesitsme Det var ungefär vad jag höll på att svara, ni poliser är faktiskt proffs på att göra dylika bedömningar, och den som vill kan ju alltid begära ut FUP när den är klar.
2 Favorites 0 Retweets
4d Ago
@Danielyesitsme @mattiasreporter @YB_Sodermalm Att en person hör och vittnar är inte nödvändigtvis spridning. Att någon vuxen hört och ringt polisen är uppenbart. Huruvida ett vittnesmål räcker ... ska vi säga att det beror på om den tilltalade nekar och hur trovärdigt vittne(t/na) samt den tilltalade är?
1 Favorites 0 Retweets
4d Ago
@Danielyesitsme @mattiasreporter @YB_Sodermalm Folk behöver inte ha hört, bara kunnat höra. Så att skrika på en balkong i ett bostadsområde kvalar ofta in.
1 Favorites 0 Retweets
5d Ago
@KristerThelin @HkanBostrm Hur många S-medlemmar känner du som inte skulle rösta för att avsätta den partiledning som gjorde det? 100% av de jag känner skulle göra så eller gå ur partiet om S samarbetade i regeringsfrågan med SD.
0 Favorites 0 Retweets
5d Ago
@mattiasreporter @YB_Sodermalm Eftersom varken treåringen eller skrikaren rimligtvis anmält så har någon form av spridning skett.
0 Favorites 0 Retweets
5d Ago
@LarsEkberg @SurJonas @cbperlenberg Om västtrafik fått ställa in hälften av alla avgångar efter att trafikanter riskerat livet hade det blivit riksnyhet, jag lovar.
0 Favorites 0 Retweets
5d Ago
@LarsEkberg Det har gått en järnväg där sen 1800-talet
0 Favorites 0 Retweets
1w Ago
@thewicked Chris mellan Bermuda & Nova Scotia? Alla säkra är viktigast. Alltid.
0 Favorites 0 Retweets
1w Ago
@AmesCG @floozyesq A comet has been sighted
3 Favorites 0 Retweets
2w Ago
RT @eberlmat: Full English Brexit. 2016: Cake 2017: Fudge 2018: Toast https://t.co/oh3RiYCqyv
0 Favorites 82 Retweets
2w Ago
@emmlof Ännu värre med 17:30, hinner se det mesta men inte slutet, och inte uppenbart att du har valt tiden med just det syftet.
0 Favorites 0 Retweets
2w Ago
RT @JohanssonHeino: Skulle IS-terrorister mötas med samma flathet? Om ja, så har vi ett systemfel. Om nej, så har vi en naiv syn på naziste…
0 Favorites 100 Retweets
2w Ago
@ErikCarlsson Om du lägger en kopia av ditt familjealbum på alla kaféer i stan som en del av din marknadsföring för din yrkesmässiga verksamhet så får du nog räkna med att folk och fä kommenterar dina bilder.
0 Favorites 0 Retweets
2w Ago
@SABO_se @A_Nordstrand1 @ChrisOsterlund @SAttefall @MarieLinder1 @hyresgasterna @SveFast @nathalie_brard Jag tror att ni menar @forhandchefen1 snarare än mig. Vi råkar visserligen ha samma namn, bo i samma stad, och ha liknande ålder, men han jobbar på @hyresgasterna och jag förespråkar marknadshyror.
0 Favorites 0 Retweets
2w Ago
@fredriklaurin @svtnyheter @HelleKlein @anderslindberg Kan ni vänligen faktakolla spagettimonstrets existens och huruvida den negativa korrelationen mellan antalet pirater och global uppvärmning är kausalt?
7 Favorites 0 Retweets
2w Ago
@KristerThelin @CarlMelin @viskot Japp, så är det, det enda som ger mig visst hopp är att detta händer nu och inte i augusti. De andra partierna har en rejäl chans att sluta prata SD och bara prata egen politik under egentliga valrörelsen.
1 Favorites 0 Retweets
World Twitter Trend Topics
;