halkipen Twitter Profile

halkipen (Kurin☣️)

@halkipen Twitter User's Impact on Users

@halkipen Twitter's Tag Rating

@halkipen Twitter User's Rating Statement by Gender

@halkipen Twitter User's Rating Retweet by Gender

@halkipen Twitter User's Tag Sharing Hours Statistic

@halkipen Twitter User's Tag Sharing Daily Statistic

halkipen Last Twitter Shares

1h Ago
@HansELundblad @nya_moderaterna Just SVT/SR har blivit så konstigt de senaste 20 åren att någon annan borde få möjlighet att styra skutan. Fast obehagligt om samhället inte har nyhetskanaler av beredskapsskäl.
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
@SweMedic @Caninen Precis min tanke 🙂 I normalläge + 2 ska räddningstjänsten ha nya bra säkra grejer. Men i garaget på gården kan "Gamla Bettan" stå med några pallar slang.
1 Favorites 0 Retweets
1h Ago
@SweMedic @Caninen Jovisst är det så, men onödigt att skrota en fungerande resurs bara för att det inte finns AC i hytten och gasfjädrade säten och EU stämpel på avgasrening. Den pumpar bevisligen vatten just nu och fanns gripbar från dag 1.
0 Favorites 0 Retweets
1h Ago
@Caninen @SweMedic Jo faktiskt. Just brandbilar är ofta lågmilare och minutiöst skötta. Idag ska inte en -77 vara första linjens brandbil (arbetsmiljöskäl) men funkar upperligt som extra resurs i en civilförsvarroll. ;-)
4 Favorites 0 Retweets
1h Ago
Hoppas alla är med på att det jag skriver om familjehem är alltid lite omstuvat av sekretesses och skyddsskäl. DM mig gärna om du har frågor om att vara någon främlings hem. https://t.co/3FRufyUrWY
1 Favorites 0 Retweets
2h Ago
@wisemanswisdoms Är det någon som provat samäga snöslunga med grannarna en bra idé i augusti men inte helt lysande måndagsmorgon i december. Om de civila resurser vi har idag (Hkp) utrustas med krok och tunnor införskaffas samt läggs under civilförsvarsplikt så ökar redundansen för hela EU.
1 Favorites 0 Retweets
2h Ago
@waterconflict @GuiltyLeadfoot Fler än du som gjort. 😄
1 Favorites 0 Retweets
3h Ago
@oskarvonahn Tack själv. Ibland blir det svårt med ord, stor björnkram.
2 Favorites 0 Retweets
9h Ago
@LisaJAndersson Har aldrig sagt det är en bra symbol utan en sådär Twitter grej när ett ord får egen betydelse och fastnar.
0 Favorites 0 Retweets
13h Ago
@LisaJAndersson Är du med på att vi som följt säkpol sedan 90-talet blir väldigt upprörda när det sker igen att samhällets grundläggande säkerhet har fått komma till korta. Om det här är det bästa svpol kan göra är det riktigt illa med våra folkvalda. Elcyklar blir en symbol på ett systemfel.
0 Favorites 0 Retweets
13h Ago
@Hesse_Info_I19 Tack, har blivit en vana med åren att ha någon tilltuffsad i huset.
4 Favorites 0 Retweets
13h Ago
@KevinKaries Då hade blivit grillat korv och kurat skymning. Det behövs inte stora häftiga grejer, något enkelt men utan övervakning och regler.
8 Favorites 0 Retweets
13h Ago
@Stabsassistent Läste kommentarerna i Jerusalem Post. Jag skämdes på riktigt och är glad att mor min slipper uppleva detta, hon som jobba för Sv Röda Korset Vk2. Helt vidrigt av Fi.
0 Favorites 0 Retweets
14h Ago
@Twitt_Skipper Läste din intressanta papper ang detta. Finns som sagt mycket att fundera på, själv som privatperson följt fråga sedan 90-talet och ser med glädje att det äntligen nyktras till i medeltunga Hkp frågan.
1 Favorites 0 Retweets
14h Ago
@Twitt_Skipper Är det så klot att förlita sig på en organisation med så stora och väldokumenterade svårigheter att upprätta sin avtalade beredskap. Är det inte bättre att låta resursen få en ny och stabilare överrock.
1 Favorites 0 Retweets
14h Ago
RT @CharliePiraten: Det går inte bra för MP nu.. tågen startar skogsbränder, och flyget släcker
0 Favorites 141 Retweets
15h Ago
Har haft en specialare hos oss en vecka. Hon hade aldrig solat eller badat 16 år gammal, den glädjen och lyckan går inte att ta miste på. Du som har plats bli familjehem ge någon en möjlighet att få vara barn.
64 Favorites 9 Retweets
15h Ago
@davidlinden1 Gratulerar dig med glädje och samtidigt inte överraskad, rätt man på rätt plats var min första tanke.
0 Favorites 0 Retweets
15h Ago
@svempis @Stabsassistent @Expressen @ExpressenTV Låter gott och trevligt. Ha en skön ledighet och se upp för svaga groggar och mager mat.
2 Favorites 0 Retweets
15h Ago
Oj, händer en del över huvudet på oss. Hoppas alla har lyssnat på @neretnieks tankar kring Nordkalotten, vilka jag sammanfattar med mina egna ord. Finns Gripen i vitt. https://t.co/Ws2vhW04qx
0 Favorites 0 Retweets
World Twitter Trend Topics
;