jmangues Twitter Profile

jmangues (Joan Mangues)

@jmangues Twitter User's Impact on Users

@jmangues Twitter's Tag Rating

@jmangues Twitter User's Rating Statement by Gender

@jmangues Twitter User's Rating Retweet by Gender

@jmangues Twitter User's Tag Sharing Hours Statistic

@jmangues Twitter User's Tag Sharing Daily Statistic

jmangues Last Twitter Shares

1h Ago
La justícia alemanya aixeca les mesures cautelars contra el President Puigdemont. Ara ja pot sortir del país i tornar a Bèlgica. S'incia així el procés de creació del Consell de la República.
228 Favorites 64 Retweets
1h Ago
@jmeyaa Per poc temps.
0 Favorites 0 Retweets
2h Ago
Catalunya aporta el 29% de les noves exportacions que fa Espanya, pràcticament un terç! És la comunitat que lidera el creixement de les vendes exteriors a l'estat espanyol i el saldo de Madrid respecte al període anterior ha sigut negatiu en un - 0.5%. https://t.co/lAYgpDx6pU
151 Favorites 104 Retweets
3h Ago
@alertatrollcat @KRLS Si així fos, el president d'España seria Pablo Iglesias i Podemos tindria quasi majoria absoluta.
11 Favorites 0 Retweets
3h Ago
@poblescatalunya Però aquestes enquestes de twitter arriben només als nostres sectors, només votem nosaltres. No representen la realitat del territori, i això ho hem de tenir molt clar.
9 Favorites 0 Retweets
3h Ago
El nou Baròmetre del CEO diu que l'independentisme podria pujar a 76 escons, seguim superant el 'no' a la independència en %, Cs punxa i perd bastant i els nostres líders són els millor valorats, i llegeixo gent enfada perquè diuen que la primera força seria ERC. Reflexioneu-hi.
266 Favorites 81 Retweets
4h Ago
"Victoria para Clara Ponsatí y humillación para España". @ScotNational https://t.co/syOq3NK2vj
135 Favorites 56 Retweets
4h Ago
2 Favorites 0 Retweets
4h Ago
#ULTIMAHORA S'acaba de publicar la segona onada del baròmetre d'opinió política del CEO. Pregunta referent a la independència: - Catalans a favor: 46,7% - Catalans en contra: 44.9%
261 Favorites 170 Retweets
4h Ago
Després de la clatellada judicial i democràtica d'ahir, tinc la sensació que els primers incomodes en mantenir innocents a la presó és el mateix govern de Sánchez. Pots fer creure que has suposat un canvi respecte a el PP però si mantens aquesta gent empresonada, pocs et creuran.
393 Favorites 126 Retweets
4h Ago
I dit això, feliç primer dia del Consell de la República Catalana a tothom. Ara més que mai, Llibertat Preses i Presos Polítics! Bon dia.
119 Favorites 17 Retweets
4h Ago
Crec que no haig de donar pas explicacions del perquè ahir em vaig sentir molest i ofès . Ara, el que si que diré, és que els vostres missatges posteriors van ser magnífics i molt reconfortants. Gràcies a tots.
39 Favorites 4 Retweets
4h Ago
Bon dia! Després de 24 hores de reflexió i desconnexió de Twitter, crec que és important que a partir d'ara intenti ignorar una mica la crítica destructiva sense fonaments. M'ho prendre tot amb una mica més de distància, que estem tots nerviosos i un pèl impulsius.
81 Favorites 7 Retweets
1d Ago
Passo d'aguantar moltes coses que haig d'aguantar sense motiu. Si no sabeu distingir entre un polític del Parlament i una persona de 21 anys feu-vos-ho mirar. Marxo uns dies, no puc aguantar twitter.
915 Favorites 101 Retweets
1d Ago
Ja n'hi ha prou, de veritat us ho demano. No he criticat MAI la Crida, dir-me que no vull la República? T'has begut l'enteniment? I rematar amb un "esteu disposats a fer el que calgui x eliminar krls" Siusplau! que sóc estudiant. Hi ha dies de desesperació https://t.co/9ImVJvMVIH
42 Favorites 14 Retweets
1d Ago
RT @gallifantes: Ya sabemos que tu sillita es muy importante pero qué quieres que te diga, quien intenta apartar a @KRLS no me representa.…
0 Favorites 942 Retweets
1d Ago
Veïns del municipi de la plataforma @DefensemCastell detinguts per defensar l'especulació de la pineda. https://t.co/bvBtnpsq9U
72 Favorites 165 Retweets
1d Ago
#ALERTA Estan detenint ecologistes i activistes que volen aturar la destrucció i la tala d'una de les poques pinedes centenàries que queden al territori. El PSC vol trinxar el paratge natural del bosc del Castell de Castelldefels. Fàstic @socialistes_cat https://t.co/HQD0hpGRA7
862 Favorites 1861 Retweets
1d Ago
Cal investigar si la Policia Nacional va utilitzar canals de comunicació paral·lels l'1-O. Bàsicament, perquè recordo que actualment hi ha agents imputats per colpejar a la cara i donar patades als votants, i en aquests canals i podrien haver-hi àudios bastant explícits.
2172 Favorites 1148 Retweets
1d Ago
@jcanadellb @Esquerra_ERC @Pdemocratacat @CridaNacional Joan, que jo sàpiga, l'Eduard Pujol no milita ni forma part del PdeCat, és el portaveu de JxCAT. I ahir i va haver-hi: Primer, discrepàncies de vot internes al grup de JxCat. I segon, es va sortir a dir una mentida sobre un fals acord.
18 Favorites 11 Retweets
World Twitter Trend Topics
;