uppgiven2 Twitter Profile

uppgiven2 (Uppgiven)

@uppgiven2 Twitter User's Impact on Users

@uppgiven2 Twitter's Tag Rating

@uppgiven2 Twitter User's Rating Statement by Gender

@uppgiven2 Twitter User's Rating Retweet by Gender

@uppgiven2 Twitter User's Tag Sharing Hours Statistic

@uppgiven2 Twitter User's Tag Sharing Daily Statistic

uppgiven2 Last Twitter Shares

2h Ago
@stakmaskin Står i bokhyllan. Dock på originalspråket.
1 Favorites 0 Retweets
14h Ago
@nHenrikJ @mrerik78 @l_II_ll_I @HerrFlax @Cylinderhatt @EnaTyden @pamerikssa @wisemanswisdoms @BAMhkp Ja, då blev det inte klart under FXM tid i alla fall.
0 Favorites 0 Retweets
14h Ago
@nHenrikJ @mrerik78 @l_II_ll_I @HerrFlax @Cylinderhatt @EnaTyden @pamerikssa @wisemanswisdoms @BAMhkp Du får väl avlägga studiebesök på 1.hkpskv och titta i hangaren.😉 Senast jag var där stod de konserverade där, men det är några år sedan nu. Men de stora rubrikerna kom nog när den togs ur bruk. Därefter har det funnits mer än nog att skriva om 14...
2 Favorites 0 Retweets
14h Ago
@nHenrikJ @mrerik78 @l_II_ll_I @HerrFlax @Cylinderhatt @EnaTyden @pamerikssa @wisemanswisdoms @BAMhkp >är. Dock borde den försäljningen vara så pass stor att den tas med där. Så det kan vara så att försäljningen slutfördes under FXM tid, men att deras webb inte hann uppdateras innan avvecklingen.
1 Favorites 0 Retweets
14h Ago
@nHenrikJ @mrerik78 @l_II_ll_I @HerrFlax @Cylinderhatt @EnaTyden @pamerikssa @wisemanswisdoms @BAMhkp Tittar man på FXMs hemsida så ligger inbjudan till intresseanmälan där för 4 10A och 2 10D inklusive rm. FMV tog över den delen av FXM vht från 160101, men hkp 10 finns inte listad där över genomförda försäljningar. Listan känns dock lite tunn, så frågan är hur pass komplett den>
0 Favorites 0 Retweets
15h Ago
@Lantvarnet @mrerik78 @nHenrikJ @HerrFlax @Cylinderhatt @EnaTyden @pamerikssa @wisemanswisdoms @BAMhkp "Man" kanske ska börja med att läsa FM Årsredovisning där det framgick att hkp 10 avvecklades enligt plan.
0 Favorites 0 Retweets
16h Ago
@VikstromD Mustig fältarbetsman eller ryttare utan häst?
1 Favorites 0 Retweets
17h Ago
@Halkipen @VikstromD Det håller jag för uteslutet. Däremot är väl riksrätt inte uteslutet och om den slutar med att Trump inte längre är president men vägrar att lämna Vita Huset så antar jag att han då kan komma att avlägsnas med visst våld. Men det torde då handla om en polisiär insats.
1 Favorites 0 Retweets
18h Ago
@RichardHerrey Hellre något i stil med detta: https://t.co/qoQCDqwD3U Lyfter mer vatten är Bombardier 415, nästan lika snabb och betydligt mer flexibel. Både i var den kan hämta vatten och vad den kan göra mer än att flytta vatten.
2 Favorites 0 Retweets
19h Ago
@bosverker @GripenNews Ja? CH-47 heter Chinook. Den har vi aldrig haft.
0 Favorites 0 Retweets
20h Ago
@Cylinderhatt Vi skulle kunna kalla det för Brandvärnet..
0 Favorites 0 Retweets
20h Ago
När @jhafsegerstad extraknäcker som konduktör...😉 https://t.co/kWKJvwn7tj
3 Favorites 0 Retweets
21h Ago
@GripenNews Is that a probe in your pants?
2 Favorites 0 Retweets
21h Ago
@bosverker @GripenNews Nej, vi har aldrig haft några CH-47 att skänka bort.
0 Favorites 0 Retweets
21h Ago
@SebCraenen @GripenNews ...och nu har vi nya helikoptrar som lyfter ungefär lika mycket som de vi hade förut. CH-46 må påminna om CH-47, men de är i två olika storleksklasser.
1 Favorites 0 Retweets
21h Ago
@Cylinderhatt Ja, tänk om man skulle få för sig att återuppta den utbildning av civilpliktiga som lades ner i FB 04? Och lade upp extra utrustning i förråd för utökade räddningskårer? Då skulle man kunna kalla in riktiga brandbekämpningsresurser nästa gång...
4 Favorites 0 Retweets
22h Ago
1 Favorites 0 Retweets
1d Ago
@MoinaAleksandra @JohanSzymanski Ja, väldigt många som "öppnar kakhålet" för att tala om vad FM ska, borde och kan göra. Betydligt färre som sätter sig in i vad FM kan, ska och får göra... Är vårt samhällsbygge inte starkare än att en skogsbrand ska få oss att åsidosätta alla demokratiskt fattade beslut?
2 Favorites 0 Retweets
1d Ago
@exostor @HerrFlax @GroningLotta Man borde först titta på att slantar upp en 30-40 miljarder för att finansiera det vi redan har och har beställt innan vi drömmer om nya system.
2 Favorites 0 Retweets
1d Ago
@exostor @HerrFlax @GroningLotta Snarare hkp 14 och 16 numera. Vi bör sluta leva i det förgångna.
1 Favorites 0 Retweets
World Twitter Trend Topics
;